Gina Ivan
 • 17 Iulie 2017, 17:47 • Vezi toate opiniile lui Gina Ivan

  3 Motive pentru care e bine sa ai un storcator de fructe si legume in bucatarie

  Mereu auzim in jurul nostru cat de importanta este preventia atunci cand vine vorba despre propria sanatate si cat de mult depinde aceasta de actiunile pe care noi insine le intreprindem in acest sens.

  Un organism sanatos inseamna un sistem imunitar puternic, un psihic tare, o alimentatie echilibrata si foarte bogata in vitamine si minerale si, nu in ultimul rand, un stil de viata activ, bazat pe miscare si pe activitati in aer liber.

  Toate aceste elemente se leaga intre ele, insa cred ca la baza lor se afla felul in care ne alimentam. Ce mancam, cum mancam, cand mancam, toate au importanta si de fiecare in parte depinde functionarea optima a organismului nostru.

  Vegetalele, alimentele cat mai putin procesate, fara aditivi si conservanti chimici, fara zahar si alti indulcitori adaugati, ar trebui sa reprezinte cea mai mare pondere in meniul zilnic, fara a elimina ce-i drept proteinele si carbohidratii de care corpul are nevoie.

  Sucurile naturale din fructe si legume reprezinta o varianta buna pentru a consuma aceste alimente. In comert se pot gasi din ce in ce mai multe versiuni de astfel de sucuri si concentrate, insa toate incalca principiul unei hrane cat mai putin procesate si fara conservanti sau zahar adaugat.

  Din fericire putem sa ne producem aceste sucuri acasa, in confortul propriei bucatarii, in combinatiile preferate.

  Un avantaj major este si acela ca putem alege singuri ce ingrediente sa punem, in ce concentratie, dar si sa ne selectam singuri fructele si legumele din piata, de pe taraba.

  Avem astfel garantia ca vom obtine chiar un suc proaspat, ce contine toate vitaminele si mineralele dorite. Acestea sunt motivele pentru care in fiecare bucatarie un storcator de fructe bun este un must have. Daca nu stii ce model sa alegi, arunca un ochi pe CelMaiBun.net si vei gasi un ghid de achizitie cuprinzator.

  Personalizeaza

  Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza

  Contribuie

  Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

  Conecteaza-te

  Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

  Fa-te auzit

  Top Useri Activi