Gina Ivan
 • 27 Noiembrie 2015, 15:58 • Vezi toate opiniile lui Gina Ivan

  Aparate dentare invizibile Invisalign - Sanatatea se vede dupa un zambet frumos!

  Cu totii ne dorim o dantura cat mai sanatoasa dar, in primul rand, cat mai frumoasa si pentru asta suntem dispusi, uneori, sa cautam solutii de orice natura. Cum nu toata lumea are dintii ordonati frumos in cavitatea bucala, acest lucru ducand, pe langa estetica de dorit, si la o muscatura incorecta, ne vom opri sa discutam cateva momente despre cei mai putini norocosi care se vad nevoiti sa-si ascunda defectele de la nivelul danturii, insa vom vedea in curand ca doar cu noile aparate dentare invizibile Invisalign acest lucru este posibil.

  Fie ca e vorba de anumite imperfectiuni cauzate de o asezare neadecvata a dintilor, sau chiar si de o crestere nesatisfacatoare a acestora, aceste persoane se vad nevoite sa-si acopere zambetul de fiecare data.

  Insa, daca pana acum solutii existau dar poate ca nu erau printre cele mai bine primite, iata ca tehnologia ne aduce in fata metode noi si ingenioase.

  Pentru a discuta de dinti frumosi si aliniati intr-un mod aproape de perfectiune, ne vedem nevoiti sa vorbim despre aparatul dentar. Insa nu orice fel de aparat dentar de care puteai sa ai parte pana acum ceva timp, avand la baza bracketi din metal sau ceramica, ci unul transparent care nu va face altceva decat sa-ti redea increderea in puterea zambetului tau. Daca la aparatele dentare vechi, cele cu bracketi, se punea problema de materiale greu de suportat precum este sarma, la noile aparate dentare invizibile Invisalign nici nu veti sti ca purtati asa ceva.

  Cu ajutorul acestora, se pot rezolva o multitudine de probleme din sfera ortodontiei, dintii ingramaditi sau, din contra, cei care detin spatii intre ei, dar si cei strambi fiind unele dintre cele mai importante chestiuni luate in calcul atunci cand se discuta de acest fel de aparate.

  Avantajul major pe care acestea il au este faptul ca nu sunt detectabile prea usor, fiind in acelasi timp si detasabile, lucru ce va va face chiar si pe voi sa nu va dati seama ca ati uitat sa va dati jos aparatul la culcare. Nimeni din jurul vostru nu va observa ca purtati un astfel de aparat, avand chiar si posibilitatea de a renunta la aceste aparate dentare invizibile Invisalign atunci cand doriti sa luati masa sau sa serviti o bautura in tihna.

  Fiind vorba de aparate foarte comode la purtat, mai ales datorita materialului din care sunt confectionate, nici nu trebuie sa va faceti probleme in ceea ce priveste eventualele alergii. Gata cu sarmele si bracketii din trecut, iata ca a sosit momentul alignerelor, acestea fiind special create pentru dintii fiecarui pacient.

  Asa ca, gata cu tratamentele invechite, acum fiind momentul sa lasam tehnologia ce consta in aparate dentare invizibile Invisalign sa vorbeasca de la sine!

  Personalizeaza

  Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza

  Contribuie

  Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

  Conecteaza-te

  Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

  Fa-te auzit

  Top Useri Activi