Gina Ivan
 • 27 Ianuarie 2017, 11:41 • Vezi toate opiniile lui Gina Ivan

  Cadourile Corporate- O unealta de marketing isteata

  Lumea corporate este intr-o dinamica perpetua, iar concurenta este tot mai mare. Firmele si companiile mari au inteles ca pentru a te afirma este nevoie de multa munca, dar pentru a te mentine la un anumit nivel este necesar un volum si mai mare de implicare si de vizibilitate.

  Cum pot companiile sa fie vizibile si sa isi asigure o continuitate in relatiile de business si nu numai? Prin promovarea unei identitati aparte, foarte bine conturata si imprimata in mintea colaboratorilor, a clientilor si furnizorilor lor.

  Cadourile corporate sunt un mijloc simplu dar eficient de a reaminti tuturor implicarea si totodata valorile pe care o companie anume le manifesta si le sprijina.

  Un cadou corporate poate fi oferit cu diverse prilejuri, de la sarbatorile religioase din an, precum Sfintele Paste si Craciunul, dar si cu alte ocazii speciale, cum ar fi aniversarea interna a firmei, o serata anuala sau alte evenimente interne.

  Nu este usor sa alegi cele mai potrivite obiecte ce pot fi daruite in aceste ocazii. Iata cateva idei:

  Materiale promotionale cu logo-ul companiei. (Iata aici ce tipuri de materiale si obiecte disponibile sunt disponibile pe piata)

  Acest tip de cadouri corporate nu ar trebui sa lipseasca de la nici o astfel de ocazie, fie ca ele sunt daruite unor persoane din afara companiei sau propriilor angajati. Pe lista de cadouri corporate personalizate se pot afla seturi cadou ce contin truse de pix si stilou, accesorii de birou, dar si ceasuri, esarfe, butoni, portofele, plicuri pentru doamne si altele.

  Oferta este tot mai bogata, si contine articole de lux, sub branduri celebre, care vor contribui si ele la imprimarea unui anumit nivel si status companiei care le ofera. Pentru angajati cadourile corporate personalizate pot include agende, pixuri, USB-uri personalizate sau articole de uz curent, precum rucsacuri, umbrele sau brelocuri unicat.

  Pachete specifice. Aceste pachete se ofera in general cu ocazia sarbatorilor religioase si contin cosuri cu vin sau spumant ori sampanie, o delicatesa dulce sau, mai nou, fructe, branzeturi alese, vin si flori. Combinatii pentru toate tipurile de firme si pentru orice prilej. Este bine de stiut ca in aceste cosuri este obligatorie introducerea unei felicitari personalizate, in care sa fie scrise de mana de preferat cateva ganduri pentru persoana careia ii este destinat cadoul.

  Semnatura olografa a managerului, administratorului sau CEO-ului poate face o diferenta uriasa.

  O alta idee de cadou corporate poate fi reprezentata de propriile produse, daca acestea se preteaza pentru o astfel de ocazie. Se pot scoate de exemplu produse in editie limitata, speciala, care sa fie trimise in exclusivitate unor clienti si colaboratori foarte importanti.

  Personalizeaza

  Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza

  Contribuie

  Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

  Conecteaza-te

  Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

  Fa-te auzit

  Top Useri Activi