Gina Ivan
 • 1 Iunie 2016, 14:27 • Vezi toate opiniile lui Gina Ivan

  Decoreaza-ti caminul cu mobilier de lux

  O casa, un apartament, o garsoniera, orice spatiu poate fi transformat intr-un camin daca punem acolo, pe langa lucruri, si suflet. Caminul este locul unde ne simtim bine, relaxati si in siguranta. De aceea foarte multi dintre noi alegem pentru a ne decora locuinta obiecte care sa ne reprezinte, sa ne transmita o anumita stare, un anumit sentiment de bine si de confort.

  Mobilierul este primul pe care il alegem atunci cand vine vorba despre decorararea caminului. In functie de acesta se aleg si celelalte mici obiecte ce completeaza amenajarea.

  De calitatea si forma fiecarei piese de mobilier in parte depinde asadar si confortul nostru.

  Specialistii in amenajari interioare recomanda de multe ori integrarea unor piese de mobila de lux in decor, chiar daca poate resursele financiare nu permit achizitionarea exclusiva a mobilierului de lux.

  Cum putem insa integra astfel de piese in contextul general al caminului nostru? Poate parea dificil sa aducem un corp de mobila diferit intr-un spatiu care este deja organizat, insa nu este deloc asa.

  Livingul este locul in care putem integra foarte usor mobilier de lux. De exemplu, putem opta pentru un fotoliu cu o forma atipica, fie foarte modern, futurist chiar, fie din contra, in stil clasic.
  Chiar daca decorul general este unul mai simplu, o astfel de piesa aduce contrast, iar calitatea si unicitatea ei vor avea un efect cu totul aparte.

  Tot aici puteti opta pentru o canapea impozanta, cu linii masive, care sugereaza de la prima vedere luxul. Sa nu uitam insa faptul ca luxul nu este sinonim doar cu un design special, ci si cu un grad sporit de confort.

  In functie de specificul locuintei pot fi integrate destul de usor si alte piese, precum dulapuri, etajere, oglinzi suspendate sau cu stativ, masute, etc.. Un pat king size in dormitor va face cu siguranta diferenta, la fel cum o insula pentru servit masa in bucatarie reprezinta o marca a unui stil de viata.

  O astfel de amenajare trebuie sa tina totusi cont de anumite detalii, pentru ca alegerea unui o corp de mobilier, fie el si de lux, trebuie sa completeze cadrul respectiv si sa va dea senzatia de „acasa”, si nu de un showroom de mobila.

  Personalizeaza

  Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza

  Contribuie

  Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

  Conecteaza-te

  Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

  Fa-te auzit

  Top Useri Activi