Gina Ivan
 • 18 Aprilie 2017, 16:14 • Vezi toate opiniile lui Gina Ivan

  Degustare de vinuri

  De curand am participat la un eveniment usor inedit pentru orasul nostru, si anume o degustare de vinuri. Suna oarecum pretentios si pe de o parte chiar a fost, in sensul in care la eveniment au participat oameni din lumea businessului, oameni care nu aveau neaparat tangente cu domeniul dar care au inteles ca aceasta lume a vinului este mai mult decat a bea, ci este mai mult despre a savura si a experimenta.

  De ce va spun toate astea? Pentru ca aici am descoperit cum se imbina in cel mai fericit mod inventivitatea cu grija permanenta de a fi diferit si unic.

  Mai fusesem la astfel de evenimente pentru ca imi place vinul si felul cum se asociaza acesta cu preparatele culinare. Degustarea aceasta a fost altfel, si asta datorita organizarii impecabile. Dincolo de locatie si de calitatea vinului si a prezentarii, in mod special mi-au atras atentia materialele promotionale.

  Obiecte promotionale erau prezente peste tot, insa foarte bine integrate in concept incat nu erau deranjante sau batatoare la ochi. De exemplu, crama a avut pahare personalizate prin gravura cu nume si logo. Cum fiecare invitat a avut mai multe tipuri de pahare, a putut observa cum fiecare era adaptat vinului si cum completa povestea acestuia.

  Un alt obiect promotional personalizat cu insemnele cramei erau cu servetelele, atat cele din hartie cat si cele din material textil. Reprezentantii producatorului purtau o tinuta cu logo-ul cramei, astfel ca erau foarte usor de recunoscut in multimea de oameni ce voiau sa afle informatii in plus.

  Locatia a fost si ea semnalizata cu diverse printuri de mari dimensiuni, cu roll-up-uri si steaguri facute special pentru acel tip de eveniment.

  Ceea ce mi-a placut foarte tare a fost si faptul ca, la final, fiecare a plecat de la degustare cu un dar din partea organizatorilor. Punga de hartie,  personalizata si ea, cuprindea o sticla de vin intr-o cutie din lemn. Cutia gravata dadea un farmec aparte si era atat de bine realizata incat am asezat-o la vedere la birou, pentru a ma bucura de ea si pentru a ma insipra din designul ei.

  Darul cuprindea si alte obiecte promotioanle: un desfacator de vin, protectii din carton imprimat pentru masa, un USB personalizat cu denumirea cramei si a vinului si mai multe pliante prin care ti se ofereau date de contact si informatii despre producator, vinuri si despre ceea ce ai experimentat la degustarea respectiva.

  Ideea lor mi s-a parut mai mult extraordinara, cu atat mai mult cu cat la noi totul se face in acelasi stil. Ne putem inspira de la ei sa organizam cu totii evenimente memorabile, iar cei care iau parte la ele sa ramana cu ceva mai mult decat un simplu bilet sau pliant.

  Personalizeaza

  Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza

  Contribuie

  Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

  Conecteaza-te

  Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

  Fa-te auzit

  Top Useri Activi