Gina Ivan
 • 27 Ianuarie 2017, 11:35 • Vezi toate opiniile lui Gina Ivan

  Idei de cadouri pentru femei - Nu vei da gres cu o bijuterie handmade

  Femeile, mai tinere sau mai mature, mai copilaroase sau mai realiste, cu un stil mai elegant sau mai casual, toate iubesc sa primeasca daruri. Daca doriti sa faceti o bucurie unei femei, atunci un cadou daruit din suflet este cea mai buna metoda de a ajunge la inima ei.

  Adevarul este ca poate fi uneori destul de dificil sa alegem un obiect care sa se potriveasca perfect cu stilul, cu personalitatea si cu modul de viata al unei femei. Nu am intalnit insa pana acum o femeie careia sa nu ii placa lucrurile unicat, acele mici obiecte pline de personalitate, de farmec si in care sa se simta emotia, bucuria si talentului unui om. Si, totodata, nu am gasit o femeie careia sa nu ii placa bijuteriile.

  Bijuteriile handmade de AICI se incadreaza perfect in aceasta descriere, astfel ca ele reprezinta o idee excelenta de cadou pentru orice femeie, fie ca este mama, sotia, prietena, colega de birou sau una dintre cele mai bune prietene. Aceste bijuterii din sticla colorata sunt deosebit de frumoase si delicate, reflectand armonie, caldura, bucurie si naturalete in acelasi timp.

  Din sticla de Murano mesterii bijutieri realizeaza inca obiecte manual, prin tehnici utilizate si de strabunii lor. De aceea fiecare bijuterie este unicat, fiecare pandantiv din sticla, fiecare colier sau inel de sticla sunt unice si irepetabile.

  Intr-un magazin online de bijuterii si obiecte din sticla de Murano poti gasi o multitudine de idei pentru cadouri destinate unei doamne. Astfel, poti alege o bijuterie unicat din sticla colorata, realizata manual, sau un obiect de decor, de asemenea din sticla colorata de Murano.


  Pe lista bijuteriilor unicat se regasesc coliere, bratari fixe sau din margele de sticla colorate multicolor sau uni, cercei cu surub sau lungi, coliere dintre cele mai variate, pandantive cu murrine sau cu margele colorate.

  Obiectele de decor din sticla sunt la mare cautare si pot reprezenta un cadou foarte potrivit atat pentru a fi integrat in designul casei sau in cel al biroului (daca alegem sa daruim un astfel de obicet unei colege sau chiar sefei de la serviciu).

  Bijuterii unicat ce pot fi daruite unei femei pot fi realizate si din alte materiale, precum lemn, insa acestea au un aer aparte si nu se potrivesc chiar oricarui tip de personalitate.
  O alta idee de cadouri inedite pentru femei este reprezentata de genti lucrate manual, fie din piele naturala, fie din reciclarea unor articole mai vechi, care primesc o noua viata.

  Personalizeaza

  Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza

  Contribuie

  Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

  Conecteaza-te

  Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

  Fa-te auzit

  Top Useri Activi